SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

APARTMAN BELLA HOTEL

APARTMAN BELLA HOTEL

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Harkany Harkany, Mađarska Mađarska
Web stranica: http://www.siofokbella.hu/eng_index.htm
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAPARTMAN BELLA HOTEL pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 597.00kn Apartman Bella Hotel Siofok  Odmor u omiljenom ljetovalistu Siofok Harkany Madjarska  597 kn
Apartman Bella Hotel, Siofok - Odmor u omiljenom ljetovalištu Siofok, Harkany, Mađarska - 597 kn

2x noćenje s doručkom u deluxe apartmanu za 2 osobe, 1x cjelodnevne ulaznice za Galerius bazene i svijet saune za 2 osobe*, Neograničeni ulaz u Bella Zoo, Ponuda se može iskoristiti od 14. 9. 2020 do 1. 6. 2021

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x