SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

AKTIV  VITALHOTEL TAUBERS UNTERWIRT

AKTIV & VITALHOTEL TAUBERS UNTERWIRT

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Velturno Velturno, Italija Italija
Web stranica: https://www.unterwirt.com/en/spa-hotel-south-tyrol/1-0.html
Telefon: +39 0472 855 225
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAKTIV & VITALHOTEL TAUBERS UNTERWIRT pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 4653kn Aktiv  Vitalhotel Taubers Unterwirt  Wellness odmor u Dolomitima Velturno Italija  4653 kn
Aktiv & Vitalhotel Taubers Unterwirt - Wellness odmor u Dolomitima, Velturno, Italija - 4653 kn

3x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1 dijete do 12 godina besplatno), 3x doručak za 2 osobe, Korištenje unutarnjih i vanjskih bazena, sauna i fitnessa, Ponuda se može iskoristiti do 10. 11. 2019 (Tagovi: Velturno, Italija, Wifi, Bazen, Doručak, Sport, Parking, Sauna, Putovanja, Italija, Wellness, školski praznici (30. 10. do 3. 11.), Doručak, Obitelj, Planinski odmor)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x