SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

AGRITURISMO PODERE IL BELVEDERE SU CORTONA

AGRITURISMO PODERE IL BELVEDERE SU CORTONA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Castiglion Fiorentino Castiglion Fiorentino, Toskana, Italija Toskana
Web stranica: https://www.arezzobelvedere.com/
Telefon: +39 0575 1696 155
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAGRITURISMO PODERE IL BELVEDERE SU CORTONA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1159kn Agriturismo Podere Il Belvedere su Cortona Castiglion Fiorentino Toskana Italija  1159 kn
Agriturismo Podere Il Belvedere su Cortona, Castiglion Fiorentino, Toskana, Italija - 1159 kn

2x noćenje u Standard apartmanu za 2 osobe, 2x buffet doručak za 2 osobe, Besplatan parking, Boravišna pristojba (Tagovi: Castiglion fiorentino, toskana, Italija, Wifi, Apartmani, Doručak, Pets friendly, Parking, Putovanja, Italija)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x