SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

A O Hotels  Hostels

A&O Hotels & Hostels

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Prag Prag, Češka Češka
Web stranica: https://www.aohostels.com/en/prague/praha-metro-strizkov/
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonA&O Hotels & Hostels pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 528kn A O Hotels  Hostels Prag Ceska  528 kn
A&O Hotels & Hostels, Prag, Češka - 528 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe, 2x buffet doručak za 2 osobe, Besplatni Wi-Fi, Ponuda se može iskoristiti do 31. 12. 2019 (Tagovi: Prag, češka, Wifi, Doručak, Pets friendly, City break, Putovanja, Doručak, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x